HERBALIFE

Herbalife is reeds 35 jaar een wereldwijd opererend voedingsbedrijf. De producten zijn gebaseerd op bewezen voedingswetenschap.

Herbalife heeft ervoor gekozen zijn producten uitsluitend te verkopen via een groot netwerk van onafhankelijke Members in meer dan 90 landen. De producten worden ondersteund door de wetenschap en bevatten onder meer proteïneshakes en -snacks, vitamine- en voedingssupplementen, sport-, energie- en fitnessdranken en huid- en haarverzorgingsoplossingen.
Ze ondersteunen de Herbalife Family Foundation (HFF) en de programma’s van Casa Herbalife, welke goede voeding bieden aan kwetsbare kinderen. Daarnaast sponsoren ze atleten, teams en sportevenementen van topklasse over de hele wereld, waaronder de voetbalclub LA Galaxy en tweevoudig FIFA Ballon d’Or winnaar Cristiano Ronaldo en daarnaast kampioenen in meer dan 15 andere sporten.
De missie van Herbalife is het veranderen van de levens van mensen door het bieden van de beste voeding en gewichtsbeheersingsproducten in de wereld en van de beste zakelijke mogelijkheid in de directe verkoop.

Homepagina Herbalife

Vind de juiste producten voor u! Lees meer.